maandag 1 juni 2015

BestellenLeuk dat je mijn Blog leest en interesse hebt in de Stampin Up! producten. Op mijn blog vindt je veel informatie en voorbeelden, maar mocht je persoonlijk advies willen neem dan gerust contact met mij op!

Bestellen kun je direct online doen. De bestelling wordt dan snel en veilig direct bij je thuis afgeleverd. Betalen kan eenvoudig met je bankrekening nummer of met je credit card. Ik blijf je bestelling volgen totdat deze bij je is afgeleverd. Maar dat is niet alles. Je kunt altijd bij mij terecht met vragen over de artikelen, het gebruik, of als je ergens niet zo blij mee bent. Klik in het menu op SHOP NU ONLINE en laat je inspireren!

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je bestelling aan mij door geven en dan regel ik de rest voor je.

Op deze pagina vind je de complete catalogus van Stampin Up! De gids staat weer vol inspiratie projecten en prachtige nieuwe stempelsets en hobby artikelen.

Bestellen via email en met overschrijving
Bestellingen via de mail kun je doorgeven aan creabook@outlook.com
 Ik probeer dezelfde dag nog te reageren maar zeker binnen 48 uur. Ik stuur je ter bevestiging van je bestelling een email met de factuur. Deze mag je z.s.m. aan mij overmaken zodat ik je bestelling kan verwerken. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Creabook en de factuur zal dan ook hier vandaan komen.

Bestelling
Afhankelijk van het aantal bestellingen, doe ik mijn verzamel bestelling bij Stampin' Up! Op de besteldag dient je bestelling uiterlijk vóór 9.30 uur binnen te zijn. Via mijn Blog laat ik de bestel dagen weten. Twijfels of de leverdatum? Neem gerust even contact met mij op.

Afhalen/verzenden bestelling
Keuze tussen afhalen in Den Helder of verzending van je pakket.Wat kost het versturen?
Brievenbuspost gaat naar gewicht en op eigen risico.
Brievenbuspakket PostNL  €3,95
Ophalen bij een Kiala/UPS punt €4,95 (met track & trace)

PostNL  pakket post €6,95 (met track & trace)
UPS 5,95 (met track & trace bestellingen via de online winkel)Garantie
Als er iets is, wat dan ook, dat niet naar je zin is aan een product, stuur mij dan zo spoedig mogelijk na aankoop duidelijk het probleem naar mij (graag foto bijvoegen) dan zal ik het probleem voor je op te lossen.
De complete catalogus van SU kun je hier (gratis)
downloaden, klik dan hier:


Mocht je vragen hebben over de Stampin'Up artikelen aarzel dan niet om contact op te nemen.

Lieve groet,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten