maandag 20 november 2017

Techniek workshop Stampin' Blends SALE-A-BRATION

Zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 - 12.00 uur
In de maand januari start de Sale-A-Bration periode die duurt tot 1 mei. Een klein feestje want in deze periode kun je gratis stempelsets & hobby artikelen kiezen uit de Sale-A-Bration gids.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de allernieuwste stempelsets uit de lente/zomer gids en met de nieuwe Stampin Blends. Dit zijn prachtige alcohol based markers waarmee je eenvoudig prachtig stempels kunt inkleuren. Natuurlijk krijg je op deze dag ook de 2 nieuwe gidsen mee naar huis die vol inspiratie kaarten staan.
Het workshoppakket bestaat uit een set van 2 markers naar keuze (twv 11,00) een kaartenpakket, koffie, thee, lekkers & welkomst goodie horen er natuurlijk weer bij. De kosten zijn 19,95. Je kunt ook kiezen voor alleen de workshop, dus geen set markers. De kosten zijn dan 15,00.
Opgeven kan tot 14 januari i.v.m. het op tijd bestellen van het workshop pakket. Kom je er ook weer gezellig bij? Stuur een email aan: creabook@outlook.com
Hieronder kun je kiezen uit de kleuren:
ALGEMENE INFORMATIE
Wat kun je verwachten tijdens mijn workshops? Alle workshops zijn inclusief een welkomstgoodie, een materialen pakket, gebruik van de Stampin' Up! Stempels en inkt, koffie en/of thee en natuurlijk iets lekkers.
Na afloop is er gelegenheid om producten van Stampin' Up! te bestellen of om de catalogus eens door te bladeren voor nog meer inspiratie ideeën. Belangrijkste is dat we gezellig samen creatief bezig zijn en dat je aan het eind van de workshop naar huis gaat met een paar mooie eigengemaakte creaties. De workshops geef ik bij mij thuis in Den Helder. Ik hou van kleine groepen zodat ik iedereen even veel aandacht kan geven. Mijn workshops gaan al door bij min. 3 personen. Je kunt ook een eigen groepje samenstellen met vriendinnen of familie.
Als je je opgeeft voor 1 van mijn workshops krijg je via email een bevestiging en een betaalverzoek. Ik koop de workshoppakketten van te voren in en om die reden is je inschrijving pas bevestigd als je betaald hebt.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen stuur mij dan een e-mail: creabook@outlook.com of bel me op tel. nr. 06-23074293. Lukt het je onverhoopt niet om te komen dan krijg je van het workshoppakket thuis gestuurd.
Lieve groet,
Melinda

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten