woensdag 15 juni 2016

Birthday Blooms


Me happy! Want de mooie stempelset Birthday Blooms staat nog een jaartje in de nieuwe catalogus. Voor de eerste kaart heb ik de aquarel techniek toegepast. Aquarellen is iets wat ik al jaren doe en in combinatie met de SU stempels is dit geweldig te combineren. Ik heb de bloemen stempel in een lichte kleur inkt afgedrukt, Sahara Sand is hier perfect voor. Daarna heb ik de bloem ingekleurd, zo krijg je een mooi romantisch effect! Net een klein schilderijtje. De kaart heb ik gemat op Stampin' Up Designer Cardstock Subtles en daarna op een dubbel gevouwen kaart van Crumb Cake Cardstock.

 
 
 
Voor onderstaande kaart heb ik de bloem in goud geembossed op Vellum papier. Bij de set Birthday Blooms is ook een Thinlit dies set ontworpen "Rose Garden". Ik heb een paar stansjes gecombineerd bij de vellum bloem voor wat extra accenten.
 
Less is more! Veel meer heeft deze kaart niet nodig denk ik.

Liefs,


 
 Voor deze kaarten heb ik gebruikt:

2 opmerkingen:

  1. It's beautiful ! Looks like there's no stamp, just this gorgeous painting... I love it !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dear Laurine, I used the Sahara Sand ink and stamped it off once, than pressed the stamp on the paper, you will now have a light outline to paint the rose. That's the trick! Hope it is usefull to you.

    Lots of love,
    Melinda

    BeantwoordenVerwijderen